Caroline Modén

Söndan..

Publicerad 2012-09-30 18:47:00 i Allmänt,

Ja så va söndan över nästan lika snabbt som den kom. Men jag har hunnit ganska mycke idag i alla fall. Inte riktigt lika mycke som jag hoppats men har inte slöat bort dagen helt. Klev väl ur sängen nån gång runt elva och tog å färgade håret och åt frukost medans jag väntade på färgen. Sen hämtade Lasse upp mig för en shoppingrunda. Va bland annat på Jysk och köpte klappstolar till när det kommer mycke folk. 60 spänn styck så värsta kapet! För ofta är det ju rätt mycke folk här och det kan ju va kul om några slipper sitta på golvet :)
.
Sen va jag på ÖB och köpte alla möjliga olika kräftskivetillbehör och slutligen Willys för lite matinköp. Passade på att lägga undan kräftor på lagret som jag ska hämta på fredag. Har som inte plats i frysen hemma :) Men sen borde allt vara klappat å klart tycker jag. Lite småfix kvar bara. Sen har jag ägnat några timmar åt att leta och skriva ut snappsvisor som jag ska klistra in i häftena. Ska bara inhandla ett limstift imorn :) Gud, vad jag ser fram emot lördag. Och jag hoppas veckan går fort för på lördag kl 6 då jävlar! :D
.
Har även skruvat isär och byggt ihop pallen idag. Men jag hade lika hjärna kunnat låta bli. Den saknar nämligen ett skruvhål så det finns inget jag kan göra. Typ första gången i världshistorien som en ikeamöbel är felkonstruerad.. :) Kliv på den och riskera att du ramlar och slår ihjäl dig typ haha :) Jaja, jag har i alla fall byggt den med kärlek! 
 

Om

Min profilbild

Caroline Modén

Caroline Modén. 24 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela