Caroline Modén

TjobidooooooooAaaaaaa

Publicerad 2011-05-31 23:01:24 i Allmänt,

Känner mig på ett helt annat humör än vad jag gjorde imorse.
Ändå är klockan är 22:50. Jag har nyss kommit hem från jobbet, en 13 timmars arbetsdag, och ändå bubblar det av liv i kroppen på mig! Jag kommer aldrig kunna somna. Jag känner mig hög! Färdig att flyga!  Undra om det är försent för en löprunda??

Vet inte vart energin kommer ifrån, men den satte klorna i mig runt middagstid och sen har det hållt i sig. Det måste va för att jag haft en sån kanondag, trots min bistra start.  Och att regnet gjorde uppehåll så precis att jag hann cykla från det ena jobbet till det andra va ju bara en skön bonus. Vilket flyt! :)

Sen fick jag mitt sommarschema också, och självklart jobbar jag tredje året i rad över yran. Men jag får skylla mig själv för jag sa att det va okey. Det är ändå stråket jag vill åt, å några stråkdagar blir det :)  Å yran kan jag hoppa över. Men jag kommer nog lösa in mig nykter på fredagen ändå, å se The Ark :) Lätt värt det! Det är sånt jäkla drag när som spelar! Helt sjukt )

Sen är helgens planer smidda, och som jag längtar.
På fredagan jobbar jag till sex, sen blir det lite aw med Sandra å Carin, inviga tre dagars ledighet:) Så vi ska ut å äta nån god köttbit å dricka några glas vin å surra lite:) Cuprum tror jag det blir, har inte provat det än. Hoppas på fint väder också:)
Å på lördag ska jag å Sara ut å roa oss. Vad som sker har jag ingen aning om än, men det känns som en rosépremiär vore på sin plats :p
Ge mig helg nu :)

Om

Min profilbild

Caroline Modén

Caroline Modén. 24 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela