Caroline Modén

Onsdagen den sista oktober

Publicerad 2012-10-31 21:28:00 i Allmänt,

Idag har det vart en lång men trevlig dag. Jobbade till tolv nån gång. Sen knatade jag och en kollega bort till OSD för komunens medarbetardag. Vi fick en skön promenad samtidigt ;) Sen fick vi en riktigt rolig eftermiddag också, och som jag skrattat :) Bengt Mars gav lägesraport och sen vare fika innan Jörgen Oom äntrade Scenen. Det va det bästa jag hört på länge. Intressant, roligt och inspirerande samtidigt som man kom till insikt angående flera saker.  Näe, jag är glad att jag fick lyssna på honom. Fantastisk människa och föreläsare :)
.
Sen tog jag en promenad även hem så idag har jag rört på mig och även vart ute å fått massa luft så jag kommer nog somna som en prinsessa inatt:) Tog i alla fall och åt lite middag lite snabbt när jag kom hem, innan jag hämtade Lovisa för en tjejkväll i soffan med film å ships. Så dan har verkligen gått i ett sen imorse och efter att ha sett det sista av Bonde söker fru sitter jag nu i soffan och funderar på om jag skulle gå å lägga mig å läsa :) Är väldigt trött.  
.
Å imorn är det torsdag och jobb och informationsträff på tablån. Sen efter jobbet ska jag på Fristilen för träningsrådgivningsmöte med Erika. Så får vi se sen om det blir byte eller inte. Tror nästan det faktiskt :) Sen äre fredag och awerwork för att inviga helgen på bästa sett:) Ska bli riktigt trevligt :) Och ja, det va den veckan det :) Asså shitt va fort det går! 

Om

Min profilbild

Caroline Modén

Caroline Modén. 24 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela