Caroline Modén

Mina nyårskarameller

Publicerad 2012-12-31 13:31:00 i Allmänt,

Rätt ofta har jag tänkt att det händer alldeles för lite. Jag har försökt göra nånting åt det och sista månaderna kan jag väl inte klaga på att jag haft för lite att göra precis :) Har knappt hunnit laga mat för tusan :) Och visst kan man alltid önska sig nånting mer, men när jag ser tillbaka på mitt år 2012 så vet jag inte om jag har fått plats med så mycke mer ens om jag försökt. Det har verkligen vart fullspäckat!
.
Året började med att jag 1 januari fick fast tjänst på komunen och Sporthallen där jag jobbar nu. Hur kul som helst och en milstolpe i vuxenlivet! Sen tränade jag väldigt mycke och spenderade många kvällar och helger på gymmet. Jag provade även lchf och trivdes med det. En väldigt kul diet för övrigt :) Och det vart många promenader och mycke vinterlek om jag inte minns helt fel också:) Sen när snön började smälta tappade jag lusten till gymmet lite grann och köpte mig en ny cykel som istället fick agera motionshjälp. 
I maj åkte vi till Umeå och deltog i Brännbollsyran iklädda nunedräkter och i Juni åkte jag upp igen för att fira midsommar där :) Dagarna efter bar det av till Norge för jobb i ett mattält på en festival :) Sen när jag kom hem därifrån kickade vi igång årets Storsjöcupp med en veckas intensivt jobb... Ja det har som rullat på :)
I Juli fick jag flytta in i min nya lägenhet, en tvåa som jag trivs superduperbra i och även det kändes som en milstolpe. Större lägenhet med garrage för framtiden. Ja, närmre och närmre vuxenlivet för var dag...
I agusti efter stråk, yra och parkhäng åkte jag till Tunisien med några goa vänner och red på kameler :)
Sen har jag även haft en lyckad kräftskiva och vart på halloweenfest. Man kan väl säga att årets sista helger bjöd på en hel del festande överlag.
Nä jag är väldigt nöjd med året :)
.
Sen har det ju hänt mycke annat också. På hösten fick jag ett ryck och sa till frisören "gör vad du vill" och det resulterade i att 20 cm hår rök och i en ny hårfärg. Som jag trivs väldigt bra i. 
Sen skaffade jag match.com och baddoo under sommaren och nätdejtade friskt ett par månader. Jag träffade både bra och dåliga killar men ingen som det klickade med. Men av alla spännande promenander jag gått på kan jag i alla fall säga att jag fick frisk luft o motion :) Hoppet är det sista som lämnar en vet ni :)
Och om man bortser från internetgrejen så har jag dejtat och blivit förälskad massor av gånger. Det har vart ett trevligt år på det viset. Förälskad men inte kär. Det hoppas jag på till nästa år :) Tänkte att jag kanske skulle berätta för några killar om jag nu känner mig förälskad, det har jag vart dålig på i år. Men det är ju så härligt pirrigt å va kär i smyg me :)
Och ja, den röda tråden för 2012 har nog vart mycke umgänge. Har myst med middagar, fikat, festat med tjejerna, hängt mycke överlag. Och är det nåt jag vill ha med mig in i 2013 som entrar scen imorgon så är det just det. Massor av umgänge. Älskar att socialisera! 
.
Sen så har jag massor av planer för det kommande året redan. Man jag vill inte beärtta nåt om det än. Det blir så mycke mer spännade då :) 
 .
Men jag vet att året som kommer kommer bli minst lika bra för min del och det önskar jag även er. Jag ska se till och skaffa mig det bästa nånsin. Gör det ni också!  :) 
 

Om

Min profilbild

Caroline Modén

Caroline Modén. 24 år.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela